دانلود تحقیق در موردآنتالپی و تبخیر و کاربرد آن در صنعت قند

دانلود تحقیق در موردآنتالپی و تبخیر و کاربرد آن در صنعت قند

دانلود تحقیق در موردآنتالپی و تبخیر و کاربرد آن در صنعت قند

نام فایل : آنتالپی و تبخیر و کاربرد آن در صنعت قند

فرمت : .ppt

تعداد صفحه/اسلاید : 21

حجم : 2 مگابایت


بنام خدا
موضوع سمینار
آنتالپی و تبخیر و کاربرد آن در صنعت قند

تعاریفی ازآنتالپی
1-آنتالپی عبارت است از گرمای موجود در سیال.
2-آنتالپی یک خاصیت مقداری است که به صورت مجموع انرژی داخلی یک سیستم و حاصلضرب حجم سیستم در فشاری است که ازمحیط برروی سیستم اعمال میشود و محتوای حرارتی نیز نام دارد.
H=u+p.v
انرژی داخلی U =
فشار P =
حجم مخصوص=V



در رابطه با آب و بخار آب 3 آنتالپی وجود دارد:
1-انتالپی مایع اشباع
2-انتالپی تبخیر
3-انتالپی بخار اشباع
چکیده
فرایند تولید شکر بر اساس حداقل مصرف انرژی با سرد کردن تبلور غلیظ عصاره خام:
1-استفاده از ریز صافی ها
2-استفاده از دستگاه تبادل یونی
قبل از تبلور باید عصاره خام تحت تبخیر چند مرحله ای در محدوده فشار تحت فشار جو غلیظ و تبلور انجام شود.
در این فرایند فشار بخار مصرف شده به منظور ذخیره انرژی قرار می گیرد.
برای یک ساختار تبخیر کن مصرف انرژی به پارامترهای:
....


دسته:

دانلود تحقیق در موردآنتالپی و تبخیر و کاربرد آن در صنعت قند

خرید آنلاین