دانلود گزارش کارآموزی مراحل داشت و برداشت گندم (آفات، بيماري‌ها و علف های هرز 27 ص

دانلود گزارش کارآموزی مراحل داشت و برداشت گندم (آفات، بيماري‌ها و علف های هرز 27 ص

دانلود  گزارش کارآموزی   مراحل داشت و برداشت گندم (آفات، بيماري‌ها و علف های هرز 27 ص

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات


دسته بندی : وورد


نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )


تعداد صفحه : 27 صفحه




 قسمتی از متن word (..doc) : 


 


‏27


1


‏گــزارش كــارآمــوزي


‏واحد گرگان


‏مهندسي كشاورزي ـ زراعت و اصلاح نباتات


‏مكان:‏ گميشان، مركز خدمات كشاورزي گميشان


‏موضوع:‏ مراحل داشت و برداشت گندم (آفات، بيماري‏‌‏ها،


‏علف‏‌‏هاي هرز و ...)


‏استاد كارآموزي: ‏مهندس عليرضا نوري


‏تهيه كننده: ‏پرويز قرنجيك


‏ترم‏:‏ هفتم ‏ ‏سال‏: ‏85


‏2


1


‏تغذيه گندم


‏مساله‏‌‏ي اساسي تغذيه گندم‏‌‏ در ديمزارها، تنظيم مقدار كود بر اساس رژيم رطوبتي قابل انتظار در منطقه رشد گياه مي‏‌‏باشد. در شرايط بارندگي محدود، ضرورتاً بايستي مصرف كودهاي شيميايي را به اندازه‏‌‏اي محدود نمود كه موجب گياه‏‌‏سوزي نشده و گياه با استفاده از رطوبت موجود، بتواند از كود استفاده نموده و عملكرد مناسب را توليد نمايد. به عبارت ديگر از به هم خوردن تعادل حساس و بحراني بين رشد رويشي و زايشي در شرايط كمبود رطوبت بايد جلوگيري كرد.


‏از طرف ديگر وقتي بارندگي در حد مطلوب است، بايد مواد غذايي را به اندازه‏‌‏اي مصرف كرد كه گياه قادر به استفاده كامل و مفيد از آن در شرايط مطلوب رطوبتي باشد. اغلب خاك‏‌‏هاي مناطق خشك و نيمه‏‌‏خشك بطور طبيعي داراي ذخيره پتاسيم زيادي هستند و اين مقدار براي زراعت ديم معمولاً كافي است. برعكس، ذخيره فسفر خاك براي عملكرد رضايت‏‌‏بخش كافي نيست و بايد بر اساس تجزيه خاك و توصيه مناطق فسفر خالص را قبل و يا موقع كاشت مصرف كرد تا استفاده از آن در مراحل اوليه باعث تحريك رشد و استقرار خوب گياه و نفوذ بهتر ريشه شده و پيش‏‌‏رسي محصول افزايش يابد.


‏فسفر در ازدياد مقاومت گياه نسبت به خشكي موثر است. مصرف كودهاي ازته در غلات ديم، حتي در شرايطي كه حاصلخيزي خاك خوب باشد، مفيد خواهد بود. زمان مطلوب مصرف كودهاي ازته متغير بوده و بستگي به پراكنش بارندگي دارد و بهتر است بر اساس آزمون خاك و توصيه مناطق، ازت خالص (به صورت 3/2 در پاييز در موقع كاشت و در صورت اطمينان از بارندگي‏‌‏هاي بهاره 3/1 آن را در بهار به صورت سرك)‏‌‏ مصرف نمود.



 


 




 


تصاویری از چند صفحه نخست فایل :


 





دسته:

دانلود گزارش کارآموزی مراحل داشت و برداشت گندم (آفات، بيماري‌ها و علف های هرز 27 ص

خرید آنلاین