دانلود تولید کنسرو و رب گوجه فرنگی گزارش از شركت صنايع غذايي گلستان عصاره 169 ص

دانلود تولید کنسرو و رب گوجه فرنگی گزارش از شركت صنايع غذايي گلستان عصاره 169 ص

دانلود  تولید کنسرو و رب گوجه فرنگی  گزارش از شركت صنايع غذايي گلستان عصاره 169 ص

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات


دسته بندی : وورد


نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )


تعداد صفحه : 169 صفحه




 قسمتی از متن word (..doc) : 


 


‏بخش اول


‏توليد كنسرو رب گوجه فرنگي


‏(گزارش از شركت صنايع غذايي گلستان عصاره)


‏بخش اول:


‏مقدمه:


‏غذا به عنوان يكي از نيازهاي اصلي بشر و ارتباط مستقيم آن با سلامت و بقاي او همواره مورد توجه بوده است.


‏انسان اوليه براي دستيابي به غذا مجبور بود به شكار بپردازد و يا از ميوه ها و گياهاني استفاده نمايد كه هيچ گونه شناختي نسبت به فوايد و مضرات آنها نداشت، حتي گاهي مسافتها طولاني را مي پيمود تا غذاي خود را تأمين نمايد. در نتيجه براي دسترسي آسان به غذا، به دامداري و كشاورزي روي آورد. اما اين كافي نبود، رشد روزافزون جمعيت از يك سو و از سوي ديگر كمبود آذوقه در فصول ديگر و يا مواقع قحطي، نياز تغذيه اي را بيشتر نمود.


‏اين در حالي بود كه وي در فصل برداشت و يا هنگام استفاده از گوشت حيوانات مقدار زيادي از ‏


‏آن ها را به دليل فاسد شدن دور مي ريخته و يا به مصرف حيوانات اختصاص مي داده است. پس بايد چاره اي مي انديشيد تا بتواند مازاد بر مصرف خود را به گونه اي به مدت طولاني تر حفظ نمايد.


‏بنابراين چه بايد مي كرد؟ چگونه مشكل كمبود تغذيه را رفع نمايد؟


‏چند راه ممكن بود:


‏1- افزايش توليد 2- جلوگيري از فساد ماده غذايي


‏3- انبار كردن به مدت طولاني 4- تنوع و گسترش منابع تغذيه اي


‏استفاده از اين روشها مي توانست راهكار مناسبي باشد.


‏از ابتدايي ترين روشهايي كه براي جلوگيري از فساد برگزيد خشك كردن در زير نور آفتاب و به مرور زمان دودي كردن، نمك سود كردن و ... بوده است.


‏از طرفي انتخاب واريته هايي با ميزان توليد بيشتر و پرورش آنها كمك شاياني به افزايش توليد نمود.


‏استفاده از انبارهاي سرد و تاريك (با نور كم) نيز تا حدي براي افزايش مدت ماندگاري محصول مناسب مي نمود اما باز هم قسمت اعظم محصولات فاسد و غيرقابل استفاده مي شد.


‏گسترش و تنوع در غذا به عنوان مثال پي بردن به فرايند تخمير و توليد ماست، پنير و نان از ديگر عوامل مؤثر بوده است.


‏تمامي اين روشها تغييرات زيادي يافتند و نتايج مفيد آنها بشر را در پيشبرد اهداف عالي و كاستن نقصها سهيم ساخت.



 


 




 


تصاویری از چند صفحه نخست فایل :


 





دسته:

دانلود تولید کنسرو و رب گوجه فرنگی گزارش از شركت صنايع غذايي گلستان عصاره 169 ص

خرید آنلاین