دانلود مقاله مربا و مارمالاد و ژله مربا ويژگيها و روشهاي آزمون 18 ص

دانلود مقاله مربا و مارمالاد و ژله مربا ويژگيها و روشهاي آزمون 18 ص

دانلود مقاله مربا و مارمالاد و ژله مربا ويژگيها و روشهاي آزمون  18  ص

مربا و مارمالاد و ژله مربا ويژگيها و روشهاي آزمون 18 ص - word (..doc) - عمران - عمران


نوع فایل : word (..doc)


تعداد صفحه : 16


قسمتی از محتویات فایل :


 


1


‏مربا و مارمالاد و ژله مربا ويژگيها و روشهاي آزمون


‏ 1 ـ هدف هدف از تدوين اين استاندارد تعيين ويژگيها , بسته‏بندي , نشانه‏گذاري , نمونه‏برداري و روشهاي آزمون مربا و مارمالاد و ژله مربا مي‏باشد . 2 ـ دامنه كاربرد


‏ 1 ـ هدف


‏ هدف از تدوين اين استاندارد تعيين ويژگيها , بسته‏بندي , نشانه‏گذاري , نمونه‏برداري و روشهاي آزمون مربا و مارمالاد و ژله مربا مي‏باشد . 2 ـ دامنه كاربرد اين استاندارد فرآورده‏هايي را شامل مي‏شود كه از كليه اندامهاي سالم و ماكول گياه قابل تهيه است .


‏ هدف از تدوين اين استاندارد تعيين ويژگيها , بسته‏بندي , نشانه‏گذاري , نمونه‏برداري و روشهاي آزمون مربا و مارمالاد و ژله مربا مي‏باشد .


‏ 2 ـ دامنه كاربرد


‏ اين استاندارد فرآورده‏هايي را شامل مي‏شود كه از كليه اندامهاي سالم و ماكول گياه قابل تهيه است . اندامهاي گياهي مي‏تواند مجزاء بصورت مربا و مارمالاد و ژله مربا تهيه شود . اين استاندارد در مورد ژله دسر 1 همچنين محصولات تهيه شده با مواد قندي و يا غيرقندي كه مصرف رژيمي دارند 2 نميباشد .


‏ اين استاندارد فرآورده‏هايي را شامل مي‏شود كه از كليه اندامهاي سالم و ماكول گياه قابل تهيه است


‏ اندامهاي گياهي مي‏تواند مجزاء بصورت مربا و مارمالاد و ژله مربا تهيه شود .


‏ اين استاندارد در مورد ژله دسر 1 همچنين محصولات تهيه شده با مواد قندي و يا غيرقندي كه مصرف رژيمي دارند 2 نميباشد .


‏ 3 ـ تعاريف و اصطلاحات


‏ در اين استاندارد واژه‏ها و اصطلاحات با تعاريف زير بكار مي‏رود : 3 ـ 1 ـ مربا : فرآورده‏ايست كه از عمل آوري اندامهاي گياهي همراه با قند مجاز ( موضوع بند 4-8 اين استاندارد ) با آب و يا آب ميوه پس از طي فرآيند خاص تا غلظت مشخص بدست آيد به ترتيبي كه قطعات بكار رفته در تهيه آن قابل تفكيك و رويت باشد .


‏ در اين استاندارد واژه‏ها و اصطلاحات با تعاريف زير بكار مي‏رود :


‏ 3 ـ 1 ـ مربا :


‏ فرآورده‏ايست كه از عمل آوري اندامهاي گياهي همراه با قند مجاز ( موضوع بند 4-8 اين استاندارد ) با آب و يا آب ميوه پس از طي فرآيند خاص تا غلظت مشخص بدست آيد به ترتيبي كه قطعات بكار رفته در تهيه آن قابل تفكيك و رويت باشد .


‏ 3 ـ 2 ـ مارمالاد


2


‏ فرآورده‏ايست كه طي فرآيند خاص از پوره ميوه همراه با قند مجاز ( موضوع بند 4-8 اين استاندارد ) تا رسيدن به غلظت مورد نياز بدست مي‏آيد .


‏ 3 ـ 3 ـ ژله مربا 3


‏ فرآورده‏ايست شفاف كه طي فرآيند خاص از آب ميوه و يا استخراج آبي ميوه كه فاقد ذرات ميوه بوده ممكن است به وسيله تبخير تغليظ شده و يا مواد قندي مجاز ( موضوع بند 4-8 اين استاندارد ) به آن اضافه شده و تا غلظت مورد نياز حاصل مي‏شود .


‏ در مورد ژله مربا مي‏توان از قطعات ميوه بصورت پراكنده و معلق در بافت آن استفاده كرد .


‏ 4 ـ ويژگيها


‏ 4 ـ 1 ـ ميوه‏ها : ميوه‏هاي مورد مصرف بايد تميز , تا حد مناسب رسيده , سالم , با يا بدون پوست , بدون هسته ( بجز دانه ريزها ) بدون تخمدان , از ميوه تازه ( به استثنأ بالنگ كه بصورت خشك مجاز مي‏باشد ) و يا نگهداري شده در سردخانه و يا منجمد شده طبق استاندارد مربوطه استفاده شود . 4 ـ 2 ـ ساير اندامهاي گياهي :


‏ 4 ـ 1 ـ ميوه‏ها :


‏ ميوه‏هاي مورد مصرف بايد تميز , تا حد مناسب رسيده , سالم , با يا بدون پوست , بدون هسته ( بجز دانه ريزها ) بدون تخمدان , از ميوه تازه ( به استثنأ بالنگ كه بصورت خشك مجاز مي‏باشد ) و يا نگهداري شده در سردخانه و يا منجمد شده طبق استاندارد مربوطه استفاده شود .


‏ 4 ـ 2 ـ ساير اندامهاي گياهي :


‏ ساير اندام‏هاي گياهي مورد مصرف بايد تميز , سالم و تازه باشد ( از گلهاي خشك شده طبق استاندارد مربوطه نيز مي‏توان استفاده نمود .)


‏ 4 ـ 3 ـ طعم و بو :


‏ مربا و مارمالاد و ژله مربا بايد طعم و بوي ميوه و يا گياه مورد مصرف را داشته باشد . و عاري از هر گونه طعم و بوي حاصل از سوختگي و فساد مانند كپك زدگي و ترشيدگي باشد .


‏ 4 ـ 4 ـ رنگ :


‏ مربا و مارمالاد بايد رنگ فرآورده‏اي باشد كه تحت شرايط طبيعي و سالم بدست آمده و مشخص كننده نوع ميوه , عاري از رنگ سياه و يا قهوه‏اي مربوط به اكسيده شدن ميوه يا كارامليزه شدن مواد قندي است باشد .


‏ افزودن هر نوع رنگ به فرآورده مجاز نمي‏باشد .


‏ 4 ـ 5 ـ عيوب :


‏ ميوه آفت زده , لك دار , كپك زده , لهيده و ساير مواد اوليه‏ايكه از نوع نامرغوب بوده و منجر به فرآورده‏هاي نامناسب مي‏شود عيوب تلقي مي‏گردد .



 


 




 


تصاویری از چند صفحه نخست فایل :


 





دسته:

دانلود مقاله مربا و مارمالاد و ژله مربا ويژگيها و روشهاي آزمون 18 ص

خرید آنلاین