دانلود مقاله آنزیم 23 ص

دانلود مقاله آنزیم 23 ص

دانلود مقاله آنزیم 23 ص

خریدار گرامی شما میتوانید فایل (آنزیم 23 ص) را ویرایش کنید.


آنزیم 23 ص - word (..doc) - دانلود مقاله آنزیم 23 ص ,آنزیم 23 ص,دانلود دانلود مقاله آنزیم 23 ص ,آنزیم,23,ص


فایل : filetypetxt


21 صفحه


متن نمونه :


 


1


‏آنزیم


‏مهمترین گروه از ‏پروتئینها ‏هستند که انجام واکنشهای بیوشیمیایی و سرعت بخشیدن به آنها را بر عهده دارند و به ‏همین دلیل این ترکیبات کاتالیزگرهای زیستی نامیده می‌شوند که به عنوان کاتالیزگرهای ‏یاخته‌ای نیز معروفند.


‏مقدمه


‏آنزیمها ترکیباتی هستند که می‌توانند ‏سرعت ‏واکنش ‏را تا حدود 107 ‏برابر افزایش دهند. آنزیم مانند یک کاتالیزگر ‏غیر آلی میزان واکنش را با پایین آوردن ‏انرژی فعال سازی واکنش ‏لازم برای انجام ‏واکنش تسریع می‌کند و برخلاف آن انرژی فعال سازی را با جایرگزین کردن یک سد انرژی ‏فعال سازی بزرگ با یک سد انرژی سازی کوچک پایین می‌آورد. انجام سریع یک واکنش در ‏موقعیت آزمایشگاهی به شرایط ویژه‌ای مانند ‏دما ‏و ‏فشار ‏بالا ‏نیاز دارد. لذا باید در یاخته که شرایط محیطی در آن کاملا ثابت است و انجام چنین ‏واکنشهایی بسیار کند است، مکانیسمی دقیق وجود داشته باشد. این عمل بوسیله آنزیمها ‏صورت می‌گیرد.


‏کاتالیزورها ‏در واکنشها بدون تغییر می‌مانند، ولی آنزیمها مانند سایر ‏پروتئین‌ها ‏تحت شرایط مختلف پایدار نمی‌مانند. این مواد در اثر حرارت بالا و ‏اسیدها ‏و ‏قلیاها ‏تغییر می‌کنند. کاتالیزورها تاثیری ‏در تعادل واکنش برگشت پذیر ندارند، بلکه فقط سرعت واکنش را زدیاد می‌کنند تا به ‏تعادل برسند. آنزیم‌ها با کاهش انرژی فعال سازی (activation) ‏سرعت واکنش شیمیایی را ‏افزایش می‌دهند.


3


‏آنزیمها مولکولهای پروتئینی هستند که دارای یک یا چند محل ‏نفوذ سطحی (جایگاههای فعال) هستند که سوبسترا یعنی ماده‌ای که آنزیم بر آن اثر ‏می‌کند، به این نواحی متصل می‌شود. تحت تاثیر آنزیمها ، سوبسترا تغییر می‌کند و به ‏یک یا تعدادی محصول تبدیل می‌شود.


‏تاریخچه


‏کشف آنزیمها در واقع به پژوهشهای وسیع ‏پاپن ‏و ‏پرسوز ‏وابسته بود. آنان در سال 1833 موفق شدند از ‏جو سبز شده ‏ترکیبی را به نام مالت ‏کشف کنند که ‏نشاسته ‏را ‏به ‏قند ‏مبدل می‌ساخت و این ترکیب را دیاستاز ‏نامیدند که امروزه به نام ‏آنزیم آمیلاز ‏معروف است. چند سال بعد ‏شوان ‏برای نخستین بار ‏آنزیم پپسین ‏را که موجب گوارش گوشت می‌شد، ‏کشف کرد و همین طور ادامه پیدا کرد اما وکونه نخستین کسی بود که آنزیم را بجای ‏دیاستاز بکار برد.


‏سیر تحولی و رشد


‏بیشتر تاریخ ‏بیوشیمی ‏، تاریخ تحقیق آنزیمی است. کاتالیز بیولوژیکی برای اولین بار در اواخر قرن 18 طی ‏مطالعات انجام شده بر روی هضم گوشت توسط ترشحات معده انجام شد. بعد بوسیله تبدیل



 


 




 


تصاویری از چند صفحه نخست فایل :


 





دسته:

دانلود مقاله آنزیم 23 ص

خرید آنلاین