دانلود مقاله زعفران ( تولید و صادرات ) 25 ص

دانلود مقاله زعفران ( تولید و صادرات ) 25 ص

دانلود مقاله زعفران ( تولید و صادرات )  25  ص

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات


دسته بندی : وورد


نوع فایل :  word (..DOC) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )


تعداد صفحه : 21 صفحه




 قسمتی از متن word (..DOC) : 


 


‏0


‏زعفران ( توليد و صادرات )


‏رشته كارشناسي توليد و بهره برداري گياهان دارويي و معطر


‏1


‏مقدمه‏:‏


‏زراعت زعفران از ويژگيهاي خاص برخوردار است . نياز اندك آن به آب، امكان بهره برداري محصول به مدت‏ ‏7‏ سال ،سهولت در امر نگهداري محصول زعفران ، حمل و نقل آن و نيز عدم نياز مراحل كاشت ، داشت و برداشت محصول به ماشين آلات زراعي سنگين و اشتغالزايي و بازده اقتصادي بالا از پتانسيل هاي زراعت زعفران محسوب مي شود . افزايش مصارف صنعتي دارويي و غذايي زعفران مي تواند در امر افزايش سطح زير كشت اين محصول كه به طلاي سرخ ايران معروف مي باشد بيانجامد . افزايش قيمت زعفران توجيه اقتصادي اين محصول را بدنبال دارد.


‏ ‏ ‏ ‏ ( عظيمي . علي اكبر.1383 . مقاله زعفران)


‏زعفران از جنبه هاي مختلف غذايي ،دارويي ، زينتي و صنعتي اهميت دارد . اين محصول يك ماده غذايي مقوي است كه مردم از آن به منظور خوشرنگ و خوشبو كردن انواع غذاها استفاده مي كنند . زعفران محصولي است كه از آن استفاده هاي دارويي فراواني مي شود . دليل آن نيز وجود در صدي رو غن در زعفران است . از زعفران به عنوان ماده اي رنگزا و خوشبو كننده در صنعت داروسازي ، پنير سازي ، شيريني سازي و تهيه انواع شربت و بستني استفاده مي شود . در صنايع ديگر از جمله رنگ آميزي كاغذ و ابريشم نيز از زعفران استفاده مي كنند . در گذشته هاي دور از زعفران به عنوان مركب براي نوشتن و نقاشي استفاده مي شده است . ‏‌‌‏


‏ (مجله صالحين روستا . 1383)



 


 




 


تصاویری از چند صفحه نخست فایل :


 





دسته:

دانلود مقاله زعفران ( تولید و صادرات ) 25 ص

خرید آنلاین