دانلود مقاله بادمجان

دانلود مقاله بادمجان

دانلود مقاله بادمجان

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات


دسته بندی : وورد


نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )


تعداد صفحه : 12 صفحه




 قسمتی از متن word (..doc) : 


 


‏1


‏مقدمه


‏این ‏گیاه ‏که ‏به ‏عربی ‏بادنجان ‏نامیده ‏می‌‏شود ‏یکی ‏از ‏گیاهان ‏دو ‏لپه ‏است. ‏گیاهی ‏است ‏یکساله ‏و ‏دارای ‏ساقه ‏نسبتا ‏ضخیم ‏و ‏پوشیده ‏از ‏کرک. ‏ارتفاع ‏ساقه ‏آن ‏تا ‏۷۰ ‏سانتیمتر ‏می‌‏رسد. ‏برگهای ‏آن ‏بیضی ‏شکل ‏با ‏نوک ‏باریک ‏و ‏گلهای ‏آن ‏بنفش ‏رنگ ‏است. ‏میوه ‏این ‏گیاه ‏دراز ‏و ‏باریک ‏و ‏یا ‏گرد ‏، ‏به ‏رنگهای ‏بنفش ‏، ‏سیاه ‏، ‏زرد ‏و ‏سفید ‏دیده ‏می‌‏شود.


‏بادمجان ‏متعلق ‏به ‏خانواده ‏سیب ‏زمینی ‏است ‏از ‏زمانهای ‏بسیار ‏قدیم ‏در ‏هند ‏کشت ‏می‌‏شده ‏است ‏و ‏از ‏آنجا ‏به ‏نقاط ‏دیگر ‏جهان ‏راه ‏یافته ‏است. ‏چین ‏از ‏قرن ‏نهم ‏هجری ‏شروع ‏به ‏کشت ‏و ‏زرع ‏آن ‏کرد. ‏تجار ‏انگلیسی ‏این ‏گیاه ‏را ‏در ‏قرن ‏هفدهم ‏میلادی ‏از ‏گینه ‏و ‏در ‏انگلستان ‏کردند ‏و ‏آنرا ‏به ‏نام ‏کدوی ‏گینه‌‏ای ‏می‌‏نامیدند. ‏بادمجان ‏در ‏تمام ‏مدت ‏سال ‏وجود ‏دارد ‏و ‏در ‏آمریکا ‏، ‏ایالات ‏فلوریدا ‏، ‏تگزاس ‏، ‏لویزیانا ‏و ‏نیوجرسی ‏بیشتر ‏محصول ‏بادمجان ‏آمریکا ‏را ‏کشت ‏می‌‏کنند.


‏ترکیبات ‏شیمیایی


‏بادمجان ‏دارای ‏ویتامینهای A.B.C ‏و ‏مواد ‏معدنی ‏زیادی ‏است. ‏دارای ‏پروتئین ‏، ‏نشاسته ‏و ‏عناصر ‏معدنی ‏از ‏جمله ‏گوگرد ‏، ‏کلسیم ‏، ‏منیزیم ‏می‌‏باشد.


‏2


‏خواص ‏داروئی


‏از ‏نظر ‏طب ‏قدیم ‏بادمجان ‏گرم ‏و ‏خیلی ‏خشک ‏است. ‏بادمجان ‏بر ‏خلاف ‏آنچه ‏که ‏عوام ‏اعتقاد ‏دارند ‏که ‏بی‌‏بو ‏و ‏خاصیت ‏است ‏دارای ‏خواص ‏زیادی ‏است. ‏مهمترین ‏خاصیت ‏آن ‏کم ‏کالری ‏بودن ‏آن ‏است ‏که ‏غذای ‏بسیار ‏خوبی ‏برای ‏کسانی ‏است ‏که ‏می‌‏خواهند ‏وزن ‏کم ‏کنند ‏زیرا ‏دارای ‏ویتامین ‏و ‏مواد ‏معدنی ‏نیز ‏می‌‏باشد.


‏بادمجان ‏را ‏حتما ‏باید ‏به ‏حالت ‏کاملا ‏رسیده ‏مصرف ‏کرد ‏زیرا ‏خام ‏آن ‏طعم ‏تلخ ‏درد ‏و ‏در ‏آنهایی ‏که ‏آسم ‏و ‏برونشیت ‏دارند ‏باعث ‏تحریک ‏این ‏بیماریها ‏می‌‏شود.


‏بادمجان ‏اثر ‏نرم ‏کننده ‏و ‏مدر ‏دارد.


‏بادمجان ‏به ‏علت ‏دارا ‏بودن ‏آهن ‏در ‏رفع ‏کم ‏خونی ‏داروی ‏موثری ‏است.


‏بادمجان ‏را ‏می‌‏توان ‏برای ‏از ‏بین ‏بردن ‏ورم ‏و ‏التهاب ‏روی ‏عضو ‏ملتهب ‏گذاشت.


‏دانه ‏بادمجان ‏ایجاد ‏یبوست ‏می‌‌‏کند.


‏ریشه ‏بادمجان ‏و ‏شاخه‌‏های ‏خشک ‏شده ‏و ‏برگهای ‏آن ‏اثر ‏بند ‏آورنده ‏خون ‏را ‏داراست ‏و ‏قابض ‏بوده ‏و ‏می‌‏توان ‏در ‏آن ‏برای ‏درمان ‏احتلام ‏بانه ‏و ‏انواع ‏خونریزیها ‏استفاده ‏کرد.


‏بادمجان ‏پادزهر ‏خوبی ‏برای ‏مسمومیتهای ‏حاصل ‏از ‏خوردن ‏قارچهای ‏سمی



 


 




 


تصاویری از چند صفحه نخست فایل :


 





دسته:

دانلود مقاله بادمجان

خرید آنلاین