دانلود مقاله آووکادو 5 ص

دانلود مقاله آووکادو 5 ص

دانلود مقاله آووکادو  5 ص

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات


دسته بندی : وورد


نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )


تعداد صفحه : 4 صفحه




 قسمتی از متن word (..doc) : 


 


‏آووکادو


‏کلیات گیاه شناسی‏:


‏ 


‏ 


‏ 


‏آووکادو درختی است که ارتفاع آن به حدود 6 متر می رسد و درقسمت های گرم آمریکا و برزیل و غرب هندوستان پرورش می یابد . منشاء آووکادو آمریکای جنوبی بوده که از آنجا به نواحی دیگر دنیا راه یافته است . برگهای این درخت ضخیم و سبز و گلهای آن کوچک و سبز رنگ است . میوه آن مانند گلابی و درای پوستی سخت برنگ سبز تیره و یا سیاه است در حدود 400 نوع مختلف آووکادو وجود دارد که بعضی از آنها درای پوست صاف و سبز رنگ بوده ولی پوست برخی از آنها سیاه و خشن است .مدرکی در دست است که نشان می دهد مایاها و اینکاها از این میوه استفاده می كرده اند .


‏تركيبات شيميايي:‏


‏آووکادو چرب است و درای اسیدهای آمینه مختلف مانند سیستین Cystine‏ تریپتوفان Tryptophane‏ ‏و تیروسین Tyrosine‏ می باشد . در تحقیقات جدیدی که انجام شده وجود چند نوع آنتی بیوتیک در آووکادو ثابت شده است . دانه گیاه درای مقدر کمی ( در حدود 2 درصد ) روغن است . این روغن غلیظ و سفت و به رنگ زرد مایل به سبز بوده که درای بو و طعمی مطبوع است . روغن دانه آووکادو درای حدود 7 درصد روغن های اشباع شده مانند اسید پالمتیک Palmitic‏ و اسید استئاریک Steraric Acid‏ اسید آراشیدیک Arachidic Acid‏ ، اسید میریستیک Myristic Acid‏ و در حدود 80 درصد روغن های اشباع نشده مانند اسید اولئیک


Oleic‏ Acid‏ و اسید لینولئیک Linoleic Acid‏ می باشد .


‏ 


‏ ‏در یکصد گرم آووکادو مواد زیر موجود است :


‏آب 80 گرم


‏انرژی 150 کالری


‏پروتئین 1/8 گرم


‏چربی ‏ ‏ 14 گرم


‏مواد نشاسته ای ‏ ‏ ‏ ‏ ‏ 5 گرم


‏کلسیم ‏ ‏ ‏ ‏8 میلی گرم


‏فسفر ‏ ‏ ‏ ‏35 میلی گرم


‏آهن ‏ ‏ ‏ ‏ ‏ ‏ 5/0 میلی گرم


‏پتاسیم ‏ ‏ ‏ ‏ ‏ ‏ 600 میلی گرم


‏ویتامین آ ‏ ‏ ‏ ‏ ‏ ‏ 250 واحد


‏ویتامین ب 1‏ ‏ ‏ ‏ ‏0/08 میلی گرم


‏ویتامین ب 2 ‏ ‏ ‏ ‏0/15 میلی گرم


‏ویتامین ب3 ‏ ‏ ‏ ‏ 1/4 میلی گرم


‏ویتامین ث ‏ ‏ ‏ ‏ 12 میلی گرم


‏ 


‏ 



 


 




 


تصاویری از چند صفحه نخست فایل :


 





دسته:

دانلود مقاله آووکادو 5 ص

خرید آنلاین