دانلود مقاله سرکه

دانلود مقاله سرکه

دانلود مقاله سرکه

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات


دسته بندی : وورد


نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )


تعداد صفحه : 18 صفحه




 قسمتی از متن word (..doc) : 


 


‏سرکه :


‏نتايج تحقيق و بررسی دانشمندان در مورد فوايد سرکه سيب و خواندنيهايی درباره ‏سرکه


‏امروز از تلفيق چند مقالخ علمی و مفيد و نتايج تحقيق دانشمندان راجه به ‏سرکه برای شما عزيزان مقاله ای کامل و جامع در راستای دانستنيهای سرکه و نحوه ‏استفاده آن ارائه کرده ام اميدوارم مورد استفاده و بهره عزيزان قرار ‏گيرد...


:: ‏سرکه ::


‏تعریف: سرکه مایع ترشی است که از اکسید شدن ‏اتانول موجود در آب سیب، ماء الشعیر و موادی از این قبیل به دست می آید. معمولاً 3 ‏تا 5 درصد از حجم سرکه ها، اسید سیتریک می باشد. البته سرکه های طبیعی، اسید ‏تاتاریک و اسید سیتریک کمتری دارند.


‏تولید سرکه: معمولاً با اضافه نمودن ‏مادر سرکه به آب سیب یا امثال آن، سرکه تهیه می کنند. عمل اکسید شدن را باکتری اسید ‏استیک انجام می دهد. این باکتری در سال 1864 م توسط لوئی پاستور کشف شد.


‏استفاده از سرکه در پخت و پز :برای طعم و مزه دادن به انواع غذاها از سرکه ‏به عنوان نوعی چاشنی استفاده می کنند. در تهیه ی انواع ترشی هم این ماده بسیار ‏کاربرد دارد.


‏سرکه مالت :این نوع سرکه را با مالت کردن جو درست می کنند. در ‏فرایند مالت کردن، نشاسته موجود در دانه جو به قند تبدیل می شود. سپس از این قند، ‏آب جو پدید می آید که با گذشت زمان این ماده تبدیل به سرکه می شود. روشی دیگر، ‏استفاده از محلول 4ـ 8 درصدی اسید استیک است که با استفاده از کارامل، آن را رنگی


‏کرده اند.


‏مردمان آمریکایی و انگلیسی معمولاً از سرکه مالت همراه با غذای ‏ماهی و سیب زمینی سرخ کرده استفاده می کنند.


‏سرکه سفید: این نوع سرکه را با ‏تقطیر سرکه مالت تهیه می کنند. البته می توان آن را تنها با مخلوط نمودن اسید استیک ‏با آب هم تهیه نمود.


‏سرکه حنایی رنگ: این نوع سرکه بسیار معطر است که مواد ‏تشکیل دهنده آن را باید مدت زیادی بگذارند بماند تا این نوع سرکه تولید شود. سرکه ‏حنایی رنگ در کشور ایتالیا تهیه می شود.


‏سرکه برنج: مردمان ژاپن دوست دارند ‏که سرکه خود را با برنج تهیه کنند. این سرکه خوشمزه است و با انواع غذاها مصرف می ‏شود. سرکه برنج از تخمیر شراب برنج که مردم ژاپن از آن استفاده می کنند تهیه می شود ‏و مزه غذا را دلچسب تر می کند. رنگ آن طلایی است و نسبت به سرکه های اروپایی طعم ‏ملایم تری دارد.


‏خاصیت پاک کنندگی :سرکه نوعی ماده پاک کننده خنثی و ارزان ‏قیمت است که به محیط زیست هم هیچ آسیبی نمی رساند (بر خلاف برخی مواد پاک کننده). ‏معمولاً از سرکه سفید برای پاک کردن استفاده می شود.


‏برای مثال، مخلوط آب و ‏سرکه (یک قسمت سرکه و چهار قسمت آب) قادر است تا شیشه های پنجره را به خوبی تمیز ‏کند. اگر احساس می کنید که پس از تمیز کردن شیشه ها با سرکه، شیشه ها چرب شده اند



 


 




 


تصاویری از چند صفحه نخست فایل :


 





دسته:

دانلود مقاله سرکه

خرید آنلاین